Blogia
TOTS SOM MANU D' EMTE

1 DE FEBRER: JUDICI CONTRA L'ACOMIADAMENT DE MANU VIDAL

1 DE FEBRER: JUDICI CONTRA L'ACOMIADAMENT DE MANU VIDAL

CRIDA DE SOLIDARITAT : "TOTS SOM MANU D’ EMTE"
DELEGAT DE CGT REPRESALIAT A EMTE SERVICE

El proper 1 de febrer a les 11, 30 hores en el Jutjat social nº 20 de Barcelona (Ronda Sant Pere nº 52, Àtic) tindrà lloc el judici contra l’acomiadament del company Manu Vidal, sindicalista de CGT acomiadat dos dies abans de la Vaga General del 29 de Setembre.

Amb motiu de mostrar al company el més ampli suport i solidaritat hem convocat una concentració davant de la porta dels jutjats, el mateix dia del judici, a les 11 hores. Per a això fem una crida a tots els delegats sindicals i treballadors  a participar en la concentració i a posar-se en contacte amb nosaltres per organitzar el desplaçament al Jutjat.

Com ja sabeu la persecució contra Manu va començar fa dos anys, quan l’empresa va acomiadar un treballador romanès, amb contracte fix i un fill malalt de càncer. Davant d’aquell acomiadament Manu i altres companys es van oposar amb totes les seves forces, exigint la readmissió del treballador acomiadat. Després de la vaga contra aquell acomiadament l’empresa va posar en marxa el major atac antisindical de les últimes dècades a Emte Service: Juanma Carrillo va ser acomiadat, Manu sancionat amb 42 dies d’ocupació i sou i Isma, amb 21 dies d’ocupació i sou. Després de l’eco social que va tenir aquella lluita, la justícia va obligar a Emte a donar marxa enrere en tots els atacs: Carrillo va ser readmès i Manu i Isma el van retirar les sancions. Ara l’empresa torna a atacar.

 
Des de la secció sindical de CGT a Emte Service, fem una crida a tots els sindicats, comitès d’empresa, delegats sindicals, treballadors, col·lectius socials, a qui ens ajudin a guanyar aquesta lluita. Pensem que l’acomiadament de Manu, no pot ser la base perquè altres empreses segueixin l’exemple d’Emte, acomiadant aquells delegats o treballadors que té en el punt de mira, per defensar els drets dels treballadors. Si fem créixer la solidaritat amb aquesta lluita, pensem que podrem aconseguir una victòria que serveixi d’exemple per a totes les empreses, però també de la necessària unitat de tots els treballadors per respondre als atacs.

 

¡Tots i totes a la concentració de suport al Manu! ¡Un a un ens podem, units no! ¡Ja n’hi ha prou de persecució sindical a EMTE i en totes les empreses! Enfront de l’ofensiva de la patronal, organització i lluita!
 
 
Per posarse en contacte per acudir al judici: truqueu al 699825936 o envieu un mail a sindicato@cgtemte.info  

 

 

 

0 comentarios